Before you judge my life, my past or my character... Walk in my shoes, walk the path I have traveled, live my sorrow, my doubts, my fear, my pain and my laughter.. Remember, everyone has a story. When you've lived my life then you can judge me. Thankyou ♥

Thursday, July 14, 2011

Happy Today !

hari nie aku and the gang macam biasa hadir ke kelas .
minggu pertama nie memang takde sesi pengajaran and pembelajaran lagi .
10minit jea sesi suai kenal then bersurai .
memandangkan dah takde kelas lagi ...
kami lepak dulu at Kangkung . min0m min0m .
dalam sekitar jam 11.30am kami gerak pegi Times Square .
yang cadang nak pegi nie aku , Muss and Jane jea .
tapi Tahir and Paan tukar fikiran and j0in us . menarik !
takde laa b0san sangat if d0rang nie ade .

sampai sana kami cadang nak main b0wling .
c0z Tahir and Paan tak j0in aku, Muss and Jane teng0k muvee .
lepas beli tiket wayang , main b0wling .

haaa , n0w aku nak st0ry laa kann .
aku tak penah p0n sentuh b0wling nie tau !
HAHAHAA !
tapi hari nie buat pertama kalinya aku bermain .
mula mula memang agak cuak .
yang buat aku excited sangat , aku dapat STRIKE kott !
tanpa rasa malu aku mel0mpat happy . heee ^^
then terus semangat nak bermain lebih lagi .
Tahir p0n first time main b0wling . s0 far he's g00d . ade skill laa jugak !

lepas habis main b0wling , kami makan at Chicken Rice Sh0p .
Tahir and Paan nak balik c0z masing masing ade hal .
tinggallah kami yang girl girl nie .
terus masuk panggung .
nak tahu kami watch muvee ape ?
oukee . i'tell u all .
kami watch muvee Flat 3A .


jalan ceritanya agak menarik .
mengisahkan tentang sihir , khurafat , dendam .
penuh ngan pengajaran laa .
watak utama Intan Ladyana sebagai Fiqah .
( nama aku pulak tuu . aku yang terasa se0lah 0lah aku yang acting in the film ) ^^

sekitar jam 4pm kami beransur pulang ...
that's f0r t0day .

__________________________________________________________

at kelas tadi Muss bagi aku hadiah .
sekadar sajee sajee katanya .


anyway , thanks a l0t my dear !
i appreciate whatever y0u give me .
i l0ve y0u s0 damn much !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...