Before you judge my life, my past or my character... Walk in my shoes, walk the path I have traveled, live my sorrow, my doubts, my fear, my pain and my laughter.. Remember, everyone has a story. When you've lived my life then you can judge me. Thankyou ♥

Sunday, September 25, 2011

Special Day For Us ! ^^

SALAM SEJAHTERA SEMUA :)

t0day was a special day f0r me .
aww ~
c0z what ??
0ukee , aku share st0ry nyee .

buat pertama kalinya sese0rang lelaki yang pena aku berkawan ,
dengan penuh gentlenya si dia meluangkan masanya bersama keluarga aku .
si dia tiba ke rumah dalam jam 11am .
memandangkan si dia belum bersarapan ,
aku hidangkan kuih muih yang ada and teh panas .
sambil tuu si dia nak 0nline FACEBOOK .
aku plak sibuk melayan anak jagaan .
macam anak sendiri jea rasanya . HAHA !
lagi lagi si kecil tuu bermanja ngan si dia .
aku senyum jea melihat layanan si dia terhadap si kecil tuu .

SO SWEET !

then kami gerak ke kedai d0bi mak plak .
b0rak b0rak ,
si dia nak jugak men0l0ng .

"maklumlaa nak jadi menantu mak aku .. HAHA "

melihat si dia buat keje , aku nak tergelak .
tak tau laa kenapa . heee ^^
si dia hebat , pandai jugak buat keje at d0bi nie .
dalam jam 3pm si dia nak balik rumah .
ada Open H0use katanya .
si dia menunggu partnernya si Tekejal kesayangannya ,
then terus gerak .
aku tak f0ll0w .
dun asks me why c0z i have n0 answer :P

malam ada Majlis Rumah Terbuka Barisan Nasi0nal Lembah Pantai .
dalam jam 8pm kami sekeluarga bert0lak ke Bangsar S0uth .
bukan main ramai , tah dari mana mana yang datang .
makan FREE kann , semua berpusu pusu laah !
aku naik bengang jea at situ .
tak bernafas rasanya .
last last aku , mak and abah just ambil makanan ,
bawa ke kedai d0bi mak . makan sana jea . selesa sikit . huhuu .
sampai d0bi si dia dah menunggu .

si dia banyak mengg0da aku hari nie .
terkenyit kenyit matanya . (^,-)
kadang kadang membuatkan aku terpikat jugak .
tambah lagi keluarga aku cukup suka padanya .

mak kata :
"mak suka kat dia , dia se0rang yang berterus terang , jujur ,
senyum sajee , h0rmat 0rang tua , berbudi bahasa .."

aku hanya senyum tanpa beri apa apa resp0n .
bukan aku tak suka , tapi .. tah laa .
mungkin perasaan aku masih belum bisa menerimanya 100% .

tapi awak , perasaan saya pada awak kini ada 80% :)
insyaALLAH andai ada j0d0h antara kita ,
saya terima seadanya awak :')
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...