Before you judge my life, my past or my character... Walk in my shoes, walk the path I have traveled, live my sorrow, my doubts, my fear, my pain and my laughter.. Remember, everyone has a story. When you've lived my life then you can judge me. Thankyou ♥

Saturday, November 26, 2011

Selamat Bertunang , Kak Long Anis ! ^^

SALAM SEJAHTERA SEMUA :)


first 0f all , aku nak ucapkan TAHNIAH kepada Kak L0ng Anis kerana
sudaa p0n menjadi tunangan 0rang ..
sedar tak sedar Kak L0ng bakal menjadi se0rang isteri tak lama lagi .


terkenang zaman kecil kecil dulu , zaman kami bersama bermain dengan mesra .
macam tak sangka masa berlalu begitu pantas .
*Kak L0ng nie kakak kepada BFF aku , Beby .. tapi kami seperti adik beradik .. s00 , Kak L0ng Beby , Kak L0ng aku jugak :)

suasana memang meriah .
kerja aku snap snap jea laa ngan Beby . HAHA (!)



2 0rang EKA nie happy jea ^^
 lepas makan , lepak lepak , b0rak b0rak ngan Beby , Ika , Aril and Aken .
*tak sempat snap pic Aril and Aken laa :(
ser0n0k .. bergelak ketawa teng0k gelagat sepasang 'kekasih' nie ..
siapa yang aku maksudkan ?? huhu . siapa lagi if bukan Beby and Aken .
asyik bertekak jea . HAHAH !
aku , Ika and Aril geleng kepala jea laa .

dalam jam 4pm kami t0l0ng kemas meja semua .
c0z hari sudaa hujan maa .
then duduk bawah khemah , kami b0rak b0rak lagi .
tapi Beby dah membuta at atas . penat k0tt .

jam 7pm aku nak beransur pulang .
salam semua then say bye bye laa pada mereka .
Aril aku kenal dalam FB jea , hari nie baru dapat jumpa . HEHE ..
ternyata kami memang mesra macam dah lama kenal .
Ika GF Aril , dia friendly .. s00 aku b0leh ngam ngan dia .

oukee friends , i have t0 g0 .
next time insyaALLAH ada rezeki , ada j0d0h , ada umur yang panjang ..
kita bertemu lagi yeaa .
ser0n0k lepak ngan k0rang .. 
TATAA . Take Care .. :)

saya dapat ini ! u all ada ? HAHA !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...