Before you judge my life, my past or my character... Walk in my shoes, walk the path I have traveled, live my sorrow, my doubts, my fear, my pain and my laughter.. Remember, everyone has a story. When you've lived my life then you can judge me. Thankyou ♥

Wednesday, January 18, 2012

Best Moment At Sungai Gabai ^^

SALAM SEJAHTERA SEMUA :)


entri kali nie aku nak share st0ry ab0ut keser0n0kan yang aku rasai bersama bestie di Air Terjun Sungai Gabai , Kajang .

kami bert0lak jam 10.30am . HAHA ! macam lewat jea kann .
c0z aku and Munceett bersiap lama . dah tuu aku kena buat macam macam
pulak at rumah sebelum gerak =='

Paan tunggu kami bersiap then pick up us and Tahir .
Aku and Munceett tak henti snap snap sejak tadi .
Heheheee ^^  * wanita gila kamera maa .


sesampai di Gabai , apa yang aku nak gambarkan ialah
KEINDAHAN AIR SUNGAI GABAI .
perghhh , macam tak sabar nak berendam dalam air :P
kami melintasi sungai menuju ke tempat letak barang .
yang lucunya , Munceett seberang tanpa buka selipar .
haa , amekkaw ! selipar hanyut diarus air . HAHAHAA !


snap snap , d0rang terus terjun !
Tahir memang pandai berenang .
aku and Munceett terkapai kapai . heheee .
Nasib baik Paan ada . aku tumpang bahu dia , dia bawa aku .
ngeee ~ sweet tak sweet tak ?? hohooo .
tak pe , tak ada yang marah + cemburu c0z kami sama sama single .
Tahir just t0l0ng bimbing aku time aku nak ke tempat lebih dalam .
aku kann pendek :P wawawaaa XD ~
kami lawan siapa menyelam lebih lama , main baling baling air .
makan ker0p0k , minum Twister , d0rang terjun terjun . memang BEST (!)

then tiba tiba hujan . makin lama makin lebat .
kami menikmati hujan sambil makan laa .
nak mandi lagi , Paan tak kasi c0z bahaya katanya :(
yea yea yea , aku tahu ..

tak lama tuu kami bersiap siap untuk pulang .
salin baju bagai .
dalam perjalanan pulang hujan semakin lebat .
sambil Paan drive , sambil tuu aku and Munceett d0k make up at belakang .
hahaha . Tahir geleng kepala teng0k kami :P


then drop by at Warung Sup Meletup .
hujan hujan makan nasi + sup daging memang terbaik .
tapi sup daging tuu tak de laa meletup sangat , harga yang meletup . huhuuu .
lepas makan , kami beransur pulang .
hantar Tahir at Stesen LRT , then Paan hantar kami ke Pantai Dalam .

and the wh0le day we are ENJOYY !

THANKYOU BESTFRIENDS !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...