Before you judge my life, my past or my character... Walk in my shoes, walk the path I have traveled, live my sorrow, my doubts, my fear, my pain and my laughter.. Remember, everyone has a story. When you've lived my life then you can judge me. Thankyou ♥

Saturday, January 7, 2012

Sesuatu Yang Tertinggal With Amer ^^

SALAM SEJAHTERA SEMUA :)

entri nie aku nak share tentang apa aktiviti aku pada hari nie .

yaww yaww ~ hang 0ut with my bel0ved yaww .

first destinati0n with Amer at Midvalley .
kami teng0k muvee seram Melayu "Sesuatu Yang Tertinggal".
seram ke ?? hukhuk ~



teng0k sendiri laa baru tahu .. huhuu .
c0z pendapat masing masing nie berbeda gituu .
kami terpaksa memilih muvee nie c0z
muvee menarik yang lain sudaa penuh . :(

s00 kesimpulannya WE HAVE NO CHOICE ! hahaha !

sementara tunggu muvee start jam 6pm ,
kami pegi Oasis F00d C0urt teman Amer yang merengek mahu makan . ^^
aku dah kenyang that's why aku tak nak makan even Amer mahu suapkan .
aww ~
* r0mantik betul adik aku nie . (a,-)v

lepas makan , Amer treat aku aiskrim McD and then kami beli p0pc0rn .

lepas muvee tamat , kami jalan jalan dulu .
nak snap snap !
di mana Peeka berada , pasti ada gambarnya . ^^
buat kenangan laa katakan ..
kami ph0t0sh0t at The Gardens sambil menikmati keindahan air pancut .


jam 8.30pm kami gerak pulang .
dalam perjalanan pulang , kakak pulak call .
ajak ke Danau K0ta laa pulak !
haishhh , aku tak b0leh t0lak tawaran hebat tuu .
huhuu .
mahu sh0pping jugak !

sementara tunggu kakak aku ambil at LRT Bangsar ,
and Amer sudaa pun beransur pulang ,
aku b0san ..
nak tahu aku buat apa ?
HAHAHAHA !
u all tahu k0tt .
aku kan kaki snap !
wekk wekk :P


secara keseluruhannya ,
Peeka Chumey amat letih sekali .
Dua destinasi dalam satu hari .
bermula jam 2.30pm - 11.30pm .

but ,

IM SO HAPPY
AND
ENJOYYYY !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...