Before you judge my life, my past or my character... Walk in my shoes, walk the path I have traveled, live my sorrow, my doubts, my fear, my pain and my laughter.. Remember, everyone has a story. When you've lived my life then you can judge me. Thankyou ♥

Wednesday, February 1, 2012

First Time Join Contest ! ^^

SALAM SEJAHTERA SEMUA :)

lalalalaa ^^
tiba tiba terasa nak j0in c0ntest plak !
Heheheee :P
yelaa , dah takde apa nak di st0ry kan at dalam bl0g nie ,
j0in c0ntest lagi bagus .
ada jugak update ..
tak membuang tarikh , h0h0h00 ^^

nah ! at bawah nie banner si empunya blogg !
j0in tau ! mana tahu rezeki u all b0leh menang .
click sajee pada banner ini / pada nama Hana pada syarat syarat di bawah :)


dan aku nak tagged bl0gger c0mel manis sweety nie ::




Syarat - syarat penyertaan :

1. Follow blog Hana ( wajib ~ untuk mengetahui perkembangannya )

2. Buat satu entry ringkas pasal contest nih

3. Letak banner di atas dalam entry korang

4. Letak link penyertaan korang dalam comment box

5. Tag minimum 3 orang blogger lain ( Tak Wajib )

6. Tarikh tutup penyertaan 1 March 2012


Hadiah ?

Tempat pertama --- > Top up RM 15 ( Celcom , Maxis & Digi ) & Promote blog korang selama sebulan

Tempat kedua --- > Top up RM 10 ( Celcom , Maxis & Digi ) & Promote blog korang selama seminggu

* Contest nih akan dimansuhkan jika penyertaan kurang dari 10 orang 

* Keputusan akan diketahui seminggu setelah tarikh tutup :D

Selamat mencuba ^_^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...