Before you judge my life, my past or my character... Walk in my shoes, walk the path I have traveled, live my sorrow, my doubts, my fear, my pain and my laughter.. Remember, everyone has a story. When you've lived my life then you can judge me. Thankyou ♥

Friday, March 2, 2012

Meraikan Bersama Tersayang ^^



 

 
entri aku hari nie nak menceritakan aktiviti kami di k0lej .
firstly ,
aku and Munceett datang ke k0lej macam biasa .
lepas habis kelas , kami makan makan dulu .
then ,
kami naik ke Dewan Aktiviti nak teng0k lak0nan akak seni0r aku .
persembahan anjuran kelas Bahasa Kebangsaan dia .
aku jadi Camera Women .
hehehe ^^
jalan ceritanya agak menarik .
ada babak lucu and sedih .
kira aku ada feels laa teng0k lak0nan tuu .
 

Barisan Pelakon "TERATAK KASIH"
 
next ,
kami meraikan keser0n0kan di Jaya Jusc0 .
tiada tempat lain yang lebih dekat melainkan itu .
HAHAHA (!)
nak jejak Times Square agak malas :P
kami nak makan McD tapi tak kesampaian kerana ramai sangat 0rang .
kami pegi tempat game dulu .
 

tak lama tuu kami turun ,
perghh ramai jugak .
aku and Munceett give up , just 0rder KFC jea .
tapi akak tak nak .
aku ch0p tempat at KFC , Munceett teman akak 0rder McD .
sementara tunggu mereka meng0rder ,
aku d0k melayan budak kecil yang c0mel at KFC nie .
DAMN CUTE (!)
 

tapi sayang , aku lupa nak tanya apa nama dia :P

 
bila akak dar 0rder , turn aku and Munceett plak 0rder KFC .
tak b0leh bla , akak 0rder McD tapi makan at KFC .
huhuu ^^
Tahir datang tak lama tuu .
kami just b0rak sakan and lepaking .
dalam jam 4.30pm kami beransur pulang .
HAPPY HAPPY (!)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...