Before you judge my life, my past or my character... Walk in my shoes, walk the path I have traveled, live my sorrow, my doubts, my fear, my pain and my laughter.. Remember, everyone has a story. When you've lived my life then you can judge me. Thankyou ♥

Wednesday, August 15, 2012

Berbuka Puasa With Beshtie ^^

Hari nie merupakan detik terindah buat aku bersama beshtie aku untuk yang terakhir Ramadhan .
Opppss .. bukan Ramadhan terakhir laa .
maksud aku , sambut Ramadhan bersama mereka pada hari terakhir kami bersua .
sebabnya midterm exam kami dah habis !
soo we are enjoyyy !

ini laa mereka abang abang saya ^__^

Paan and Tahir

planning punya planning ,
kami pilih Midvalley sajee tempat untuk kami hang out .
sementara tunggu waktu berbuka ,
kami menonton wayang ..
muvee apa ?
haaaa , tajuknye The Three Stooges aka Tiga Orang Bangang .
HAHAHAHAHA (!)




Paan nie tetiba plak nak snap at BATMAN kesayangan dia . HAHA !

agak bangang jugak laa tengok muvee nie .
SUMPAH BEST ! KELAKORRRR :P
if u all tengok , kompem menangis kerana tak berhenti nak ketawa XD
kami standby beli popcorn and air soya + mineral .
takut tak sempat nak berbuka .
coz muvee tuu start at 5.45pm .
bila nak sampai penghujung cerita ,
waktu berbuka dah tiba .
* aku buat alarm supaya beringat . hehehe ~

then lepas watcthing muvee ,
kami cadang nak makan at luar jea .
at Warung Rindu area flat aku .
SIMPLE . EASY .
kami order nasi lemak .
punya laa tak cukup , still lapar ,
kami pesan nasi goreng plak . HAHAHA .
nasi goreng aku bungkus jea , tak makan kat situ .

BY THE WAY , MEMANG TAHAP ENJOY LAA KAMI BERTIGA .
PALING MENARIK , AKU PUNYA 2 ORANG BODYGUARD !
HAHAHA (!)
* mereka dua nie dah macam abang abang aku ^__^
THANKS PAAN , TAHIR ^__^
JUMPA LEPAS RAYA NANTI !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...