Before you judge my life, my past or my character... Walk in my shoes, walk the path I have traveled, live my sorrow, my doubts, my fear, my pain and my laughter.. Remember, everyone has a story. When you've lived my life then you can judge me. Thankyou ♥

Saturday, September 22, 2012

Perghh Memang LEBAM ! ^^

Aku nak share tentang segmen yang aku joined tempoh hari .
memang LEBAM laa aku done follow kesemua yang turut serta *290
3 hari 3 malam tauu . HAHAHA (!)
nasib baik jea aku takde assignment yang tertangguh so overnight untuk segmen ney .
USAHA TANGGA PENINGKATAN FOLLOWER !
* peribahasa khas untuk segmen neyy 
oukee , bersyukur jugak laa aku .
dengan pengorbanan masa yang aku buat untuk blogg aku ney ,
follower aku memang naik secara mendadak !
dari 287 ke 366 *buat masa neyy

ALHAMDULILLAH
memandangkan Merepek Gila masih membuka segmen neyy ,
aku suggest u all yang belum turut serta tuu , come and join !
macam macam jenis design aku tengok .
ada yang dalam permulaan ,
ada yang sederhana macam aku ,
and ada yang memang professional and awesome !
pelangi mata aku usha setiap blogg .
heheee ~
neway , thanks to Merepek Gila coz adakan segmen ney and membuat syarat HARUS follow tuu .
if bukan coz syarat , rasanya mereka hanya join tanpa blogwalking kott
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...