Before you judge my life, my past or my character... Walk in my shoes, walk the path I have traveled, live my sorrow, my doubts, my fear, my pain and my laughter.. Remember, everyone has a story. When you've lived my life then you can judge me. Thankyou ♥

Sunday, October 21, 2012

Sungai Gabai With Lecturers ^^

 
nak update story bukan main kena amek masa agak lama kann ..
busy amat sekarang nie ..
soo today , peeka nak share another best moment with my beshtie and lecturers .
rancang punya laa payah .
sebab lecturers keje , student dah cuti ..
last last tetapkan tarikh pada hari Ahad and time tak keje !
ALHAMDULILLAH .
rancangan menjadi .. 

 
kami berkumpul di kolej sebelum berangkat ke Sungai Gabai , Hulu Langat .
sementara tunggu Pn Sharifah sampai , aku , Tahir and Paan pegi beli KFC at Jaya Jusco .
berkonvoi 4 buah kereta .
Kereta 1 - dipandu oleh Pn Sharifah , penumpangnya Pn Zalina and En Faris ..
Kereta 2 - dipandu oleh Paan , penumpangnya biasa laa aku and Tahir ..
Kereta 3 - dipandu oleh Yap , penumpangnya Zul and Mazi ..
Kereta 4 - dipandu oleh Kire , penumpangnya Ganesh , Thibah and Jane ..
memang seronok beramai begini ..
 
kami tiba ke destinasi tepat jam 10.30am ..
mujur ada tempat kosong dekat dengan pintu keluar masuk ..
bergambar dulu , baru hidang segala juadah makanan ..
 lecturers ajak makan dulu baru mandi manda ..
nampak benoo lapaunyeee ~
aku tukang amek video .. haha
rasa kenyang bila tengok dorang menjamu selera .
 
time dorang mandi manda tuu aku asyik gelak jeaa .
kelakar betol tengok ragam dorang nie ..
tambah lagi Ganesh . HANCHOOO !
HAHAHAH (!)
  lepas puas mandi manda , makan lagi .
then sesi begambar and main game baling baling batu .
siapa dapat jatuhkan batu lontaran jauh , dia menang !
heee ~
aku menang sekali jeaa ponn ..
 
then tepat jam 12.30pm , lecturers nak balik .
kami ingat nak stay lama lagi tapi fikir fikir balik jugak laa .
tapi lecturers jalan dulu sebab dorang ingat memang kami nak stay lagi .
then kami minta seorang pengunjung remaja situ tolong snapkan gambar kami semua .
  * terima kasih , awak .
then kami bersurai ke destinasi masing masing .
sempat lagi nak racing tuu . HAHAHA
lepas hantar Tahir ke Serdang , Paan hantar aku ke rumah pulak .
10minit lepas tiba di rumah , hujan lebat .
nasib baik kami selamat sampai ke rumah sebelum hujan ..
 
* Bersyukur Untuk Hari Ini ..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...