Before you judge my life, my past or my character... Walk in my shoes, walk the path I have traveled, live my sorrow, my doubts, my fear, my pain and my laughter.. Remember, everyone has a story. When you've lived my life then you can judge me. Thankyou ♥

Tuesday, January 15, 2013

Kelebihan Lelaki Nakal ^^

Dalam dunia berpasangan ,
lelaki yang nakal pasti memeningkan kepala pasangannya ..
Lelaki sebegini selalunya pantang melihat wanita cantik , terus memasang strategi mendekati .
Namun begitu ,ada juga yang berkata lelaki nakal ada kelebihannya yang tersendiri ..
 
 • KOMUNIKASI BERJALAN LANCAR
  Ada pasangan berkahwin cerai kerana kurangnya komunikasi . Ia fakta benar . Lelaki lurus biasanya hanya mengikut apa orang katakan tetapi yang nakal lebih tahu berkomunikasi . Perhubungan tanpa komunikasi adalah 'kehancuran' bagi wanita .
  ** PENDAPAT PC :: TEPAT DAN BENAR BELAKA
 • LEBIH MEYAKINKAN
  Lelaki nakal biasanya akan tampil dengan gaya meyakinkan . Selain itu , mereka pandai bergurau senda dan memanjakan pasangan . Atas sebab inilah mereka ini juga mempunyai ramai peminat !
  ** PENDAPAT PC :: BILA DAH RAMAI PEMINAT , EGONYA PASTI SETINGGI BANGUNAN PENCAKAR LANGIT , KANN ?? HAHA ..

 • SUKA AKAN CABARAN
  Hendak seribu daya , tak hendak seribu dalih . Kalau anda menyukai seseorang itu , tentu anda berusaha mendapatkannya . Itulah kelebihan lelaki nakal kerana mereka akan berusaha mendapatkan apa yang mereka hajatkan .
  ** PENDAPAT PC :: BIMBANG JIKA SETELAH MEREKA DAPAT APA YANG MEREKA HAJATKAN , MEREKA AKAN MENINGGALKAN BILA DAH RASA JEMU ..
 • LEBIH ROMANTIK
  Perhubungan dengan lelaki yang 'nerd' tentu membosankan . Agak skema dan lama kelamaan menjemukan . Lelaki nakal biasanya tahu bagaimana hendak mengambil hati pasangan dan bersikap lebih romantik .
  ** PENDAPAT PC :: TAK SEMESTINYA KAN .. JIKA WANITA JENIS MENERIMA SEADANYA , MEREKA TAKKAN PERNAH BERASA BOSAN DENGAN PILIHAN HATI MEREKA ..
 • PANDAI BERGAYA
  Lihat perbezaan lelaki di kalangan anda . Biasanya lelaki skema akan mengenakan gaya biasa yang membosankan , sebaliknya lelaki nakal tahu melakukan suai padan apa yang mahu dipakai .
  ** PENDAPAT PC :: JANGANLAH KITA MENILAI SESEORANG DARI SEGI LUARAN .. KADANGKALA LELAKI YANG KURANG BERGAYA INI MENGGAMBARKAN BAHAWA MEREKA SEORANG YANG BERJIMAT DAN JUJUR .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...