Before you judge my life, my past or my character... Walk in my shoes, walk the path I have traveled, live my sorrow, my doubts, my fear, my pain and my laughter.. Remember, everyone has a story. When you've lived my life then you can judge me. Thankyou ♥

Saturday, September 14, 2013

Festival Kucing Putrajaya 2013 ^^

Tajuk entri ney agak menarik yeaa bagi peminat meoww macam aku ~
Aku sangat pantang jika ada something yang berkaitan dengan meow ney ..
Mungkin sebab terlalu mencintai haiwan kesayangan Nabi Muhammad SAW ..
Atau sebab kucing adalah antara haiwan yang paling comel .. awww ~
 
Oukee , berbalik pada topik asal ..
Nahh ! Tengok banner kat bawah ney ..
Aku dapat info dalam Facebook ..
Dengan pantas jari telunjuk aku klik pada gambarajah tersebut ~
 
Then serta merta aku buat planning dengan sahabat baik aku , Famie ..
Si dia ponn suka kucing , soo aku ada geng nak ke sana !
Hehehee ~
 
Dalam plan punya plan ,
akhirnya .. si dia bersetuju and tanpa diduga , akak aku ponn nak join ..
Aiyakk ! Ingat nak 'rempit' jeaa , alih alih kena 'drift' plak 
Tak paham maksud aku ? Abaikan ~
 
Aku takmau story panjang ,
cukup dengan gambar gambar yang aku paste kat dalam blogg , sudah menceritakan kisah di sebaliknya ..
Silakan melihat kecomelan si Comel ciptaan ALLAH Yang Esa ..
Banner depan pintu masuk ..
* tak dapat nak shoot sini sebab terlalu ramai orang lalu lalang ..

Sangat comel + gebu , tapi sayang , ianya sangatt garang ! rawrrr ~

Kucing biasa biasa sajee tapi dapat piala tauu . hahaha ..

Sangat aktif ! Very cute ~

Corak badan macam Cheetah ! hikss ~

Kucing Pirates .. hahaha !

Sangat manja .. Pantang diusik , ingin selalu dibelai ~

Like my Omel ~

aku gelar dia Brownie ~

Kucing yang pendiam .. maybe letih melayan karenah manusia kott .. haha ..

Juga sangat aktif !

Si mata buntal .. hahaa

Bulu kembang !

Ini comel !

Keletihan melanda diri ~
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...