Before you judge my life, my past or my character... Walk in my shoes, walk the path I have traveled, live my sorrow, my doubts, my fear, my pain and my laughter.. Remember, everyone has a story. When you've lived my life then you can judge me. Thankyou ♥

Saturday, May 14, 2011

Hepy Bufday Sayangs !

hari nie bufday membe rapat aku sejak kecil , Peeya Pinky .
suasana memang meriah amat .
maklumlaa aku p0n dah jadi sebahagian daripada family die .
membe die , membe aku jugak .
sepupu die , sepupu aku jugak .
begitu jugak antara die ngan family aku .

macam macam juadah disediakan .
dan aku p0n t0l0ng t0l0ng apa yang pat0t sementara tunggu majlis bermula .
dalam jam 9.30pm acara meniup lilin kek dan mem0t0ng kek .
mesti k0rang kate majlis nie lambat bermula kann ?
HAHAH !
yeaa , c0z tunggu para hadirin yang lambat tiba laa .



then acara p0sing p0sing snap snap antara kami dilakukan .
HEEEE .


_____________________________________________________________

and dalam pada masa yang sama ,
ada sese0rang yang buat aku hilang m00d .
aku ngah sy0k hepy hepy sambut bufday membe aku ,
die mesej and say aku punca die break up ngan gf die .
c0me 0n laa dear .
aku BUKAN per0sak " rumahtangga " 0rang laa .
andd aku TAKKAN p0n nak buat macam tuu .
aku bukan terhegeh hegeh nak kat kau p0n laa sayang .
please laa aku banyak benda lain lagi nak buat daripada seb0k hal peribadi kau .
kau putus ke , kau kapel ke bukan hal aku and aku takde kaitan ngan kehidupan kau .

remember that always yea :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...