Before you judge my life, my past or my character... Walk in my shoes, walk the path I have traveled, live my sorrow, my doubts, my fear, my pain and my laughter.. Remember, everyone has a story. When you've lived my life then you can judge me. Thankyou ♥

Saturday, May 26, 2012

Im Lovin' It ^^


 
 
 
B O O  C H A K K K (!)
alaa tomey tomey u all ney ..
belum story dah senyum senyum :)
bagus .. amalan yang baik :P
aku nak share aktiviti aku and beshtie aku hari ney .
 
 
kami tak ke luar negara ponn .
dalam KL jeaa ..
tengok at bawah ney ..
 
 
kami ke e3 Hair Saloon tuu bukan aku yang nak saloon.
tapi si Peeya tuu .
nak buat rebonding pulak .
tapi oukee laa .
harganya benar benar berpatutan .
u all boleh try ke sana .. orang Chinese yang buat .
kompem terbaik ! heee ~
* promote kedai dia ney kena mintak komisen laa :P
 
ke CM just jalan jalan .
ingat nak beli cenderahati untuk partner kerja dulu .
coz si dia nak pindah jauh dah ..
tapi lain kali kott nak beli .
si dia pon nak pindah lama lagi .
 
KL Sentral pulak kami makan McD .
rindu nak makan McChicken :P
please please jangan buat muka lapar .
HAHA XD
then jalan jalan , aku kepingin pulak nak beli jam tangan .
Peeya nak beli kasut tak jadi . MAHAL !
* tengok tempat laa Peeya . nak murah pegi Pasar Malam nanti :P
 
then bosan sangat nak balik awal lagi .
enjoy habis laa ney ..
tetiba Peeya ajak pegi karaoke .
terpinga pinga aku ikut belakang dia .
apa lagi , puaskan hati laa ..
s e r o n o k !
even agak mahal sikit tapi berbaloi laa jugak .
karaoke jamban memang laa murah kann .
tempat macam ney mana laa nak dapat murah ..
 

 
dah puas sakitkan anak tekak ,
pecahkan suara yang serak ,
memandangkan kami memang batuk batuk ,
hambek kau , terus tak boleh nak bercakap sangat .
takde suara meyy . hahaha LOL =='
then lepaking sajee at dobi sampai jam 8pm .
nak gerak PM plak .
 
secara keseluruhannya ,
kami memang penat + letih + tired + capek ..
tapi amatlaa seronok + happy + puas + enjoyy ..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...